Toegangscontrole op basis van gezichtsherkenning, temperatuur en het dragen van een mondmasker

Sinds kort is het mogelijk bij ons een biometrische gezichtsherkenning te verkrijgen. Dit systeem stelt jou in staat om personen op diverse manieren te controleren vooraleer zij toegang krijgen tot bepaalde plaatsen en gebouwen.

Toegangscontrole op basis van temperatuurmeting

Hiermee worden personen met een te hoge lichaamstemperatuur gewaarschuwd door een akoestisch signaal en een weergave op de terminal. Bij een te hoge temperatuur kan de toegang tot een ruimte geblokkeerd worden.

Toegangscontrole op basis van gezichtsherkenning

Door templates van gezichten in de terminal op te slaan, kan deze worden gebruikt als gezichtsherkenning lezer. Deze functie kan individueel worden gebruikt, maar de terminal kan ook worden gekoppeld aan een Wiegand deurcontroller. De terminal heeft een capaciteit van 50.000 templates. 

Toegangscontrole op basis van kaart of tag

De terminal is ook voorzien van een ingebouwde kaartlezer. Hierdoor kunnen personen toegang krijgen tot een ruimte op basis van een geldige kaart.

Toegangscontrole op basis van dragen mondmasker

Indien een gezicht of kaart/tag wordt herkend, maar de persoon in kwestie draagt geen mondmasker dan zal hij of zij geen toegang krijgen.

Combinaties mogelijk van diverse authenticatie methodes

Bij het definiëren van de voorwaarden voor toegang kunnen verschillende functies ook worden gecombineerd. Zo kan toegang worden geweigerd als het gezicht van een persoon wordt herkend, maar deze geen mondmasker draagt én/of een te hoge temperatuur heeft.

 

Interesse of vrijblijvend meer weten over deze oplossing? Aarzel niet ons te contacteren via contact@secuver.be of 0475 93 51 65

 

Meer info nodig?

Wens je hier meer over te weten of wil je contact opnemen?

Secuver beveiliging bvba

0475 935 165

BE 0552.590.390

Volg ons

20.1845.06

A - 0139