Binnen- en buitenhuis projecten

Overal Secuver-ogen bij Bling King

Secuver mocht bij de gloednieuwe car wash Bling King uit Torhout de beveiliging verzorgen. De installatie moest tot in de puntjes verzorgd zijn.

Zicht op volledig proces

‘Met één van de langste wasstraten in België, stofzuigzones buiten, een self-wash zone en een hoek met een matrassenwasser is ons terrein vrij uitgebreid en eerlijk gezegd moeilijk te overschouwen zonder hulpmiddelen.’

‘We hadden een gebrek aan overzicht. Het is voor ons uiterst belangrijk te weten wat er op de diverse plaatsen in onze car wash gebeurt.‘

‘We namen contact met Secuver en legde onze behoeften voor. Vooreerst wilden we een duidelijk en allesomvattend beeld van het hele proces in de wasstraat. Dit om het wasproces en de technische installatie zelf te kunnen monitoren, maar evenzeer uit veiligheidsoverweging voor onze klanten. Je kan je niet voorstellen wat je in een carwash allemaal meemaakt. We willen het bijvoorbeeld kunnen zien als iemand uitstapt terwijl de wagen door de wasstraat loopt. Secuver zorgde voor de camera’s die ons een beeld geven vanaf de start tot het einde van het proces. Via een 50 inch monitor in ons bureel zien wij in mozaiek alles wat onze 30 camera’s registreren.

Lees meer

 

Discussies vermijden dankzij Secuver

 

In 2015 hebben wij ons nieuw depot in Ingelmunster in gebruik genomen. Met een terrein van 21.000m², waar dagelijks leveranciers en klanten hun bouwmaterialen komen lossen en laden, hadden wij nood aan goed uitgeruste registratiesystemen.

Lees meer

GPC koos voor totaaloplossing van Secuver

GPC Europe, verdeler van zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal, koos voor Secuver omwille van het brede gamma aan diensten waarvoor ze op hen beroep konden doen.

“We wilden een kwalitatief hoogstaande totaaloplossing, bij één installateur.”

‘Als referentiegroothandel in Solarproducten en Storage Solutions hadden wij nood aan een sterke partner die ons een bewakingssysteem, beveiliging en branddetectie kon leveren en die perfect op elkaar kon afstemmen.

Dankzij een hint van een kennis kwamen we bij Secuver terecht.

Lees meer

 

Uw project

Ook uw project kan in deze lijst komen. Maak een afspraak met ons, u zult er geen spijt van hebben.

Secuver beveiliging bvba

0475 935 165

BE 0552.590.390

Volg ons

20.1845.06

A - 0139