Discussies vermijden dank zij Secuver

In 2015 hebben wij ons nieuw depot in Ingelmunster in gebruik genomen. Met een terrein van 21.000m², waar dagelijks leveranciers en klanten hun bouwmaterialen komen lossen en laden, hadden wij nood aan goed uitgeruste registratiesystemen.

We investeerden op onze nieuwe site ook in een volautomatische beton- en stabielcentrale. Dit productieproces vereist een intensieve monitoring, om onze klanten een product van topkwaliteit te kunnen leveren.

We besloten voor diverse zaken een beroep te doen op Secuver.

  • De bewaking van ons domein via camerabewaking. Dit aan de ingang, maar evenzeer verspreid op onze site.
  • De monitoring van het productieproces van de beton en de stabiel. Zo ziet de machinebediener vanop zijn werkpost of alles goed gaat binnen het mengproces. Zo kan hij efficient mengen én vullen.
  • Het alarmsysteem voor de beveiliging van onze voorraadloods.

Dank zij de camerabewaking is er ook minder discussie met klanten over wat ze meekregen. Nummerplaten zijn duidelijk leesbaar op de beelden en zo is duidelijk wie wat in de aanhangwagen had liggen.

We vonden in Secuver een goede partner voor diverse beveiligingstoepassingen. De camera-installaties en het alarmsysteem vormen een sterke aanvulling en steun bij onze dagelijkse operationele werking.

Uw project

Ook uw project kan in deze lijst komen. Maak een afspraak met ons, u zult er geen spijt van hebben.

Secuver beveiliging bvba

0475 935 165

BE 0552.590.390

Volg ons

20.1845.06

A - 0139