GPC koos voor totaaloplossing van Secuver

GPC Europe, verdeler van zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal, koos voor Secuver omwille van het brede gamma aan diensten waarvoor ze op hen beroep konden doen.

“We wilden een kwalitatief hoogstaande totaaloplossing, bij één installateur.”

‘Als referentiegroothandel in Solarproducten en Storage Solutions hadden wij nood aan een sterke partner die ons een bewakingssysteem, beveiliging en branddetectie kon leveren en die perfect op elkaar kon afstemmen.

Dankzij een hint van een kennis kwamen we bij Secuver terecht.

Gemoedsrust en comfort

 

We wilden een systeem dat ons toelaat om ‘s avonds de deur met een gerust gemoed achter ons dicht te trekken. Een professionele installatie die werkelijk ons hele bedrijf beveiligde.

Pieter van Secuver stelde ons de mogelijke oplossingen voor. We kozen ervoor om all the way te gaan voor een uitgebreid gamma aan beveiligingsmaatregelen. Het contact met Secuver gaf ons het volste vertrouwen dat deze investering nodig was en zijn nut meermaals zou bewijzen.

 

“De klant wist perfect wat hij wou. Wij vertaalden het in een goed functionerende allesomvattende beveiliging” (Pieter, Secuver)

Secuver installeerde met de grootste zorg onze bewakingscamera’s, alarmsystemen, toegangscontrolesysteem, branddetectie en parlofoniesysteem. Onze keuze voor Secuver als enige partner voor onze diverse systemen had een groot voordeel. De diverse systemen konden daardoor goed op elkaar afgestemd worden en de communicatie tussen de systemen verloopt optimaal.

‘Omdat het belangrijk is te weten wie op onze terreinen vertoeft, ook overdag, zochten we naar een goed werkend toegangscontrolesysteem. We willen onze klanten en onze bezoekers zo weinig mogelijk hinder bezorgen, maar vonden dit luik minstens even belangrijk als de bewakings- en alarmsysteem. Ook hier stelde Secuver een systeem voor dat perfect aan onze wensen voldoet. Zo weten we altijd wie aanwezig is op onze terreinen, wanneer die binnenkwam en wanneer die terug vertrok.’

‘Het geeft een enorm rustgevend gevoel te weten dat het hele bedrijfsterrein onder toezicht staat, dag en nacht. De nodige personen worden bij brand of inbraak meteen verwittigd. We zijn er zeker van ten allen tijde de schade tot een minimum te beperken in geval er toch brand zou uitbreken. En zij die minder goede bedoelingen hebben, maken weinig kans onopgemerkt binnen te komen.‘

‘We zijn blij met onze keuze voor Secuver. We durven stellen dat we over een moderne en complete installatie beschikken die bovendien perfect beheersbaar en controleerbaar is.‘

‘De Secuver- installateurs waren trouwens zelf enthousiast tijdens de werkzaamheden. De fierheid over de brede mogelijkheden die ze tentoon konden spreiden spatte ervan af.’

Uw project

Ook uw project kan in deze lijst komen. Maak een afspraak met ons, u zult er geen spijt van hebben.

Secuver beveiliging bvba

0475 935 165

BE 0552.590.390

Volg ons

20.1845.06

A - 0139